Minicase 2

Deze week is de tweede minicase van start te gaan. We vonden het lastig om te beginnen, omdat we na overleg met het team enkele vragen hadden. Wel hebben we gekeken naar het aanpassen van het dashboard en vragen opgesteld voor de opdracht gever. Vrijdag (vandaag) hebben we een na bespreking gedaan van de week, omdat er wat onduidelijkheden etc. waren. Zo was er bijvoorbeeld wel veel communicatie, maar niet altijd over de juiste dingen.

 

Ik ben tevreden met wat we deze week hebben neergezet. We hebben een klein lijstje opgesteld met vragen en wat we volgende week gaan doen. De opdrachtgever was duidelijk in wat hij wilde. Hij had twee vraagstukken; beide hadden we meteen al ideeën voor. Woensdag waren we met het hele team op school. Dit vind ik prettig werken, omdat je dan een stuk directere vorm van communicatie hebben. Ook kun je dan makkelijker even een rondje lopen om de benen te strekken.

 

Na de Q&A van maandag kunnen we verder met het uitwerken van het eerste vraagstuk: hoe motiveren we de kinderen om actiever gebruik te maken van de app. 

Commentaren: 0